Rada se nikad nije stidela svog porekla: Pevačica sa ponosom pokazala oca koji ju je othranio u teškim uslovima (FOTO)

|

Pevačica Rada Manojlović od početka karijere s ponosom ističe gde je odrasla, a svoje rodno mesto Četereže često posećuje. Ne stidi se svojih korena, selo obožava, a slobodno vreme provodi sa ocem, koji je nju i njenu sestru odhranio radeći teške poslove.

Pevačica se ponosi ocem, poljoprivrednikom, a na Tviteru je podelila snimak na kojem se vidi kako Rade vozi poljoprivrednu mašinu sa raznoraznim priključcima za obradu zemljišta i uživa u onome što radi.

“Živeće ćale 100 godina haha, kad god dodjem u selo on napravi neki novi izum. Do kraja će napraviti mašinu na paru ko Paja i Jare. Koliko je njemu dobro! Kralj”, napisala je Rada, a njen tata pobrao je simpatije Tviteraša.

“To ti je otac? E sad te još više cenim. Poljoprivrednici su naše bogatstvo. Ja sam za ekonomsku teoriju fiziokrata i da je najvažnija poljoprivredna proizvodnja”, napisao je jedan od Radinih obožavaoca, a ona je odgovorila:

“Daaa, to je tata, poljoprivrednik, automehaničar, tezgaroš na pijaci, sve pomalo. Ali poljoprivrednik najviše, voćarstvo i ostali poslovi na selu. Hvala puno”, napisala je pevačica.

Izvor: kurir.rs