Prvi muž Goce Božinovske više neće da ćuti: “Vreme je da se sazna zašto pevačica ne priča sa rođenom ćerkom”

|

Kompozitor Rade Vučković, inače bivši muž Goce Božinovske retko se pojavljuje u javnosti. Mali je broj njegovih intervjua ali svi su podigli veliku medijsku prašinu, što je bio slučaj i nedavno. Naime, Rade je u obraćanju novinarima otkrio detalje odnosa između njegove bivše supruge i ćerke Jelene, takođe pevačice.

Svi su zanemeli zbog onoga što je bivši suprug Goce Božinovske imao da kaže.

“Odavno se nisam čuo sa Gocom, Jelena i ona su zahladnele odnose, nisu više bliske kao ranije i ne viđaju se. Jelena uopšte ne želi da priča na tu temu. Ona nikad nije želela da je predstavljaju kao ćerku Goce Božinovske, a sad su došle u neki koflikt”, otkrio je Vučković i dodao:

“Po mom mišljenju, nema razloga da ne pričaju, Gordana je dobar čovek i njih dve bi trebalo to da izglade sa ženske strane. Jelena je pokupila genetiku na mene, razmišlja kao i ja, pa se zato ne slaže sa Gocom”, kaže kompozitor.

Rade je ubeđen da je razlog što majka i ćerka ne govore zapravo Gocino gostovanje ali nije sto posto suguran. Navodno, Goca i Jelena ne razgovaraju otkako je Goca javno kazala da je Jelena izmislila udaju.

Izvor: story.rs