Pronađena devojčica iz Sremske Kamenice za kojom se tragalo pet dana: Majka otkrila potresne detalje

|

Devojčica Gorana Simić iz Sremske Kamenice, koja je nestala u ponedeljak 5. juna pronađena je danas. Kako je majka devojčice potvrdila, ona je danas oko 16 časova poslala poruku svom bratu na Instagramu, što je policiji bilo dovoljno da uspe da je locira. Gorana je dobro i vratila se kući.

– Čim je upalila telefon, policija je uspela da je locira i odmah su otišli po nju. Pronađena je u Beočinu – kaže njena majka i još dodaje:

– Sve je u redu, ona je u dobrom stanju. Živa je, zdrava, samo je dugu kosu koju je imala odsekla do ramena. Sedi, gleda u nas, plače, sleže ramenima i na naše pitanje “zašto” ona odgovara “ne znam”.

Devojčica odbija saradnju, ali majka tvrdi da ima potencijalna saznanja o razlogu nestanka njene ćerke.

“Saznala sam da bi iz četiri predmeta trebalo da ide na popravni, loše su joj ocene. To pretpostavljamo da je bio razlog nestanka. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, moraćemo tek da razgovaramo, jer ona zasad odbija da nam kaže bilo šta. Sve će se rešiti, samo je važno da je ona pronađena i da smo ponovo svi zajedno”, rekla je majka.

Devojčica je bila kod njene drugarice, a prepoznali su je građani u Beočinu koji su potom obavestili policiju, koja je pozvala baku Ilizabetu i obavestila je da je njena unuka pronađena. Gorana se baki poslednji put javila u ponedeljak 5. juna.

Rekla je baki da je kod drugarice u Sremskoj Kamenici i da će kući doći autobusom oko 19 časova. U vreme kada je trebalo da stigne, nije je bilo i prijavljen je njen nestanak.

Izvor: mondo.rs