Predsednik Vučić i Ana Brnabić objavili fotografije večere sa Šarlom Mišelom – spremali ćevape zajedno (FOTO)

|

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je sinoć na društvenim mrežama fotografiju kako sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom sprema ćevape nakon današnjih zvaničnih sastanaka.

– Ćevapčiće smo spremali zajedno. Hvala Šarlu Mišelu na poseti i na podršci evropskoj budućnosti Srbije – napisao je predsednik ispod fotografije.

Vučić je ranije tokom obraćanja nakon sastanka sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom otkrio šta je na meniju za večeru.

– Rešio sam da predjelo, glavno jelo i desert, da sve bude meso. Ne možemo mi bolju ribu da ponudimo predsedniku Mišelu nego što on može da je jede u Francuskoj. Pošto je ovo prvi put da ni predsednik Mišel niti bilo ko iz njegove delegacije nema nijedan jedini zahtev. Mi ćemo večeras uz dobro sprsko meso da prodiskutujemo o svemu – rekao je juče Vučić.

Vučić i Mišel obišli su juče Naučno-tehnološki park, a potom su imali važan sastanak.

Premijerka Ana Brnabić objavila je na svom Tviter nalogu fotografiju sa zajedničke večere sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

– Fotografija za našeg dragog prijatelja Ksavijera Betela! Nadamo se da ćemo se uskoro videti u Beogradu. Politika se odnosi i na prijateljstvo, poverenje, međusobno poštovanje i zajedničke ciljeve i vrednosti – napisala je premijerka i tagovala premijera Luksemburga.

Izvor: kurir.rs