Pre Subotićke i Maje, Peca je voleo poznatu zvezdu devedesetih: Atraktivna plavuša bila je njegova najveća ljubav (FOTO)

|

Novosadski biznismen Predrag Peca Raspopović javnosti je postao poznat kada se za njega udala bivša rijaliti zvezda Aleksandra Subotić. Sada je opet u centru pažnje kao akter neobične porodične drame. Naime, Peca je stupio u vezu sa Majom Marinković, inače Aleksandrinom školskom drugaricom.

Peca je sada sa Majom, a malo je poznato da je njegova najveća ljubav jedna pevačica, koja je bila popularna krajem devedesetih.

Naime, u tom periodu, Peca je bio u vezi sa pevačicom Kristinom Rožić poznatijom kao Mima. Reč je o pevačici koja je otpevala tada veliki hit “Budi malo muško”. Kako otkriva izvor blizak ovom biznismenu, Peca je tada bio ludo zaljubljen u Mimu, te je teško preb0leo kada ga je pevačica ostavila.

Mima je danas udata, ima decu i povukla se sa estrade, a mnogi je pamte kao atraktivnu plavušu. Oni koji su bliski Peci i danas tvrde da je Mima njegova najveća ljubav.

Izvor: kurir.rs