Potez Bikovićeve devojke sluti na kraj, jedno mu neće oprostiti: U sve je umešana Miloševa bivša devojka

|

Glumac Miloš Biković i Ivana Malić, pravnica koja je osvojila njegovo srce, uživali su u ljubavnoj idili izvesan period, ali izgleda da su neke stvari krenule naopako. Naime, Biković je predstavio novu devojku na beogradskoj premijeri filma “Južni vetar – ubrzanje” pre par meseci, a od tada su pod stalnim budnim okom medija i javnosti.

Iako se na fotografijama koje je Ivana delila na društvenim mrežama njihova veza činila idealnom, izgleda da ipak nije tako. Nakon što je Ivana otpratila Miloša na “Instagramu”, postalo je jasno da par prolazi kroz krizu, a spekuliše se da je u sve umešana i Bikovićeva bivša.

Na društvenim mrežama nagađa se da je Ivanu verovatno iznervirala fotografija i video snimak na kojima je Miloš “uhvaćen” sa bivšom devojkom Aglajom Tarasovom, te bi to mogao biti razlog što ga je otpratila.

Miloš Biković je sinoć u Moskvi imao premijeru svoje nove serije “The Telki” , dok se njegova devojka nije oglašavala poslednja dva dana. Da li je u pitanju prolazni nesporazum ili je ljubavi kraj, ostaje vreme da pokaže, a u međuvremenu, Ivana je opet zapratila Miloša.

Izvor: story.rs