Političari me se plaše jer znam dosta o njima – Ćutim, a oni dođu u jutarnji: Jovana objasnila sistem “usluga za uslugu”

|

Gledajući emisije koja vodi Jovana Jeremić ne možemo a da se ne zapitamo kako joj uspeva da dovede toliko poznatih gostiju. Kontroverzna voditeljka otkrila je kako funkcioniše njen sistem. Naime, Jovana tvrdi da ima mnogo informacija o javnim ličnostima za koje oni ne bi voleli da se sazna.

Kraljica šera, kako voli da je nazivaju, ističe da se rukovodi proverenom metodom “usluga za uslugu” i da se zato niko ne usuđuje da je odbije kada poželi da joj bude gost u emisiji.

“Političari me se plaše jer im znam intimu. Znam dosta, ali ćutim, ne govorim. Oni dođu kod mene u jutarnji i to je usluga za uslugu. U jutarnjem programu ću i ubuduće da raskrinkavam romanse. Prva sam pričala o Tanji Savić i Drašku Stanivukoviću, to je bila javna tajna”, kaže voditeljka.

Jovana u svetu domaćih medija važi za osobu bez dlake na jeziku. Mnogi je podržavaju, a mnogi osporavaju njeno neobično ponašanje i izgled pred kamerama, ali ono što je sigurno da niko nije ravnodušan na njenu pojavu.

Izvor: telegraf.rs