Podstanar iz pakla o kome bruji cela Srbija: Vlasnica očajna, nema ni ključ – Svi joj poručuju da zove policiju zbog jedne stvari

|

Pojedini stanari zadaju muke svojim stanodavcima, različitim problemima, a neki od njih neće da plaćaju račune koje naprave.

– U stanu je podstanar koji ne plaća račune već duže vreme. Ja ključ od stana nemam iako sam vlasnik, nisam uzela ključ da me ne bi optuživao da sam ulazila u stan. On mene sada ignoriše i neće da se javi – obratila se jedna žena na društvenim mrežama u grupi “Besplatna pravna pomoć – Pravni centar Niš”.

Ona je upitala da li može uz pratnju policije, predsednikom kućnog saveta i bravarom da promeni bravu na stanu. Korisnike ove grupe zamolila je za neki savet.

– Ne treba vam policija već upravnik i još jedan svedok. Obavestite prethodno podstanara o otkazu zakupa koji je 30 dana na isteku otkaza ako se podstanar pravi blesav sa svedocima i bravarom promenite bravu. Ako podstanar nije prisutan ostavite mu pismeno obaveštenje na ulaznim vratima da ćete mu narednog dana izbaciti stvari i tužite ga za dug – piše se u jednom od komentara.

Mnogi korisnici društvenih mreža posavetovali su ovu ženu da provali u stan i da izbaci sve stvari od stanara, s obzirom da je ona vlasnica stana.

– Mi smo imali takvog stanara. Sa policijom na vrata, kad pokažete vlasnički list. Policija daje rok da se isele 15 dana od tog dana. I to je to – stoji u komentarima.

Izvor: kurir.rs