Nikada ne biste pogodili čime se on bavi dok Čola zarađuje milione: Ovo je brat Zdravka Čolića, živi u Beogradu i evo u kakvim odnosima je sa pevačem

|

Kada priča o svojoj porodici, Zdravko Čolić, balkanska zvezda, često spominje suprugu Aleksandru i ćerke Unu i Laru, ali retko ko zna da u Čolinom životu postoji još jedna osoba koja ima posebno mesto u njegovom srcu i duši.

To je njegov mlađi brat Dragan, s kojim je ceo život blizak i koji mu je velika podrška, i to naročito nakon smrti njihove majke, kada su postali još bliži i vezaniji jedan za drugog.

Danas Dragan Čolić živi u Beogradu i drži ćevabdžinicu na Dorćolu, za koju je navodno otkupio recept za originalne sarajevske ćevape od poznatog majstora Hodžića. Poznati pevač vrlo rado svraća kod brata na ćevape, ali njih dvojicu retko možemo videti zajedno u javnosti. Kako je stariji brat rekao, njihovi roditelji su učinili sve kako bi njih dvojicu izveli na pravi put.

– Roditelji su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici – rekao je Čola svojevremeno.

Dragan pruža ogromnu podršku svom poznatom bratu, pa se tako jednom prilikom nezaboravno provodio na njegovom koncertu sa Nedom Ukraden, a mnogi su mišljenja da Zdravko i Dragan veoma liče.

Izvor: hellomagazin.rs