Najnovija slika Verice i Veljka sluti na kraj: Supružnici stigli na reviju – Skamenjena lica, kreatorka neprepoznatljiva (FOTO)

|

Juče su ambasada Italije i agencija Fabrika u rezidenciji italijanskog ambasadora organizovali modnu reviju novog brenda Renata Balestre, Balestra, koji su osnovali njegove ćerke Federika i Fabiana i unuka Sofija.

Ovom modnom događaju prisustvovao je veliki broj ličnosti iz kulturnog i političkog života Srbije. Među njima se našao i specifičan par, modna kreatorka Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević.

Kako se već duže vreme priča o razvodu poznatog para, sve oči su bile uprte u njih, ne bi li se iz njihovog ponašanja moglo zaključiti da li se razvod zaista bliži ili je došlo samo do trenutnog zahlađenja odnosa.

Kako je bračni par s velikom pažnjom pratio reviju, učinilo se kao da uopšte ne komuniciraju, a i njihovi izrazi lica bili su zamišljeni i bez osmeha, mnogi su pomislili da ljubav između njih ne cveta kao pre.

Ono što je svima zapalo za oko jeste da je Verica sve vreme bila veoma ozbiljna, iako je u javnosti uvek nasmejana, pa su se mogli čuti komentari da kreatorka ne liči na sebe, te da očigledno ima neke privatne probleme.

Izvor: svet-scandal.rs