“Plivale smo u plićaku, a onda…”: Ivina drugarica ispričala šta se dešavalo na plaži sa koje je nestala Novosađanka

|

Drugarica Novosađanke Ive Balog kojoj se gubi svaki trag jutros oko 4 časa posle ponoći, otkrila je za Telegraf okolnosti pod kojim je nestala njena prijateljica.

Kako je objasnila, u blizini plaže bila je proslava sa koje su rešile da se odvoje, pa su sele malo dalje odatle i u jednom momentu odlučile da plivaju u plićaku.

“Ušle smo da plivamo u plićaku, a u jednom momentu je krenula da nas nosi struja, pa smo odlučile da izađemo”, ispričala je zabrinuta Dragana.

Dragana je prva izašla iz vode i krenula ka mestu gde su sedele kako bi skupila njihove stvari. Kada se okrenula shvatila je da Iva nije izašla za njom.

“Tada sam pokušala da je ugledam sa obale, ali nje nije bilo, odmah sam prijavila nestanak”, ispričala je kroz suze Ivina drugarica.

Preplašena devojka nada se najboljem ishodu, a u potragu za nestalom uključili su se i ronioci Žandarmerije.

Novosađanka Iva Balog nestala je jutros oko 4 časa iza ponoći. Prema informacijama koje je njena sestra podelila na društvenim mrežama, Iva je poslednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu i kupala se u reci.

Nakon toga joj se gubi svaki trag. Kako saznaje pomenuti list, porodica i prijatelji nestale Ive okupili su se na mestu gde joj se izgubio svaki trag.

“Jako smo zabrinuti, molim sve koji saznaju bilo šta da prijave”, apeluju Ivini prijatelji i porodica.

Izvor: telegraf.rs