Pevačica od tužbi zaradila ogroman novac: Evo na šta je sve potrošila vrtoglavu cifru

|

Poznata pevačica Jelena Karleuša nedavno je objavila novi album “Alpha”, a publika je posle dugih 11 godina čula totalno novi zvuk muzičke zvezde koja nije štedela ni novac, ni energiju da ovaj projekat bio savršeno upakovan.

Nekoliko dana nakon objavljivanja pesama Karleuša je napravila rođendansku zabavu. U velelpnom dvorištu svoje vile na Dedinju pevačica je okupila svoje bliske prijatelje i saradnike, a svaki detalj žurke bio je u znaku albuma “Alpha”.

Osim pohvala i čestitki publike, pevačica je naišla i na osude dela javnosti zbog kostima i reči pesama, a među kritičarima našlo se i nekoliko njenih kolega, ali i medijskih kuća protiv kojih je podnela krivične prijave, zbog nanetog duševnog bola i lažnih informacija koje se o njoj plasiraju ovih dana.

Karleša se potom i oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila koliko je para zaradila od tužbi u proteklih nekoliko godina, koje su okončane u njenu korist.

– U poslednjih nekoliko godina, verovali ili ne, od dobijenih tužbi u moju korist, zaradila sam oko 10 miliona dinara. Veći deo dala sam azilima za životinje u Srbiji – objavila je Kraleuša na Instagramu.

Izvor: hellomagazin.rs