Od cifre će vam se sigurno zavrteti u glavi: Ćerka Željka Mitrovića dobila poklon od dečka milionera – “Tretman prave kraljice” (FOTO)

|

Svi oni koji pret milijardera Iliju, zeta Željka Mitrovića, bili su oduševljeni novim zajedničkim slikama ovog mladog para, ali i detalja koji je svima zaparao oči.

Mitrovićeva ćerka očigledno blista sa svojim dečkom Ilijom, ali se to može reći i za njega, s obzirom na poklon koji je poklonio svojoj devojci.

Željkov bogati zet objavio svu svoju ljubav i pažnju pruža Kristini i drži je kao malo vode na dlanu, a takođe joj veoma često priređuje romantična iznenađenja i obasipa je skupocenim poklonima.

Ovog puta je reč o pravoj dragocenosti, dijamantskom ukrasu za ruku luksuznog brenda od čije enormne cifre bi se mnogima zavrtelo u glavi.

Mnogi su komentarisali da ćerka Željka Mitrovića uživa tretman jedne kraljice, kao i da definitivno nije mogla da nađe boljeg dečka.

Inače, Kristina svoja modna izdanja voli da pokazuje na Instagramu, a posebno ističe torbe koje su joj strast, a jedna je baš privukla veliku pažnju.

Izvor: blic.rs