Pet stvari koje niste videli u prenosu: Koja zastava je uzeta Crnogorcima, Vanja obradovao decu, Piksi bacao sako (FOTO)

|

Fudbaleri Srbije napravili su odlučujući korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo u fudbalu, kada su savladali Crnu Goru i sada im je za plasman na EURO dovoljan bod protiv Bugarske, a možda čak ni to nije potrebno, ukoliko Crna Gora ne ostvari maksimalan učinak do kraja.

Na utakmici je bilo oko 30.000 navijača, uglavnom raspoređenih na zapadnoj i istočnoj tribini, a oko 1.000 navijača imala je i Crna Gora. Oni su bili stacionirani u “kavezu” između zapada i juga.

Telegraf, kao i uvek nakon velikih mečeva, donosi i neke od najzanimljivijih stvari koje niste mogli da vidit u prenosu utakmice na Tv ekranima.

Piksi bacao sako od sreće

Jako je srećan bio selektor Dragan Stojković Piksi, što je pokazao i njegov gest nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Posle burne proslave, usledilo je i skidanje sakoa i bacanje istog uvis, što je zabeleženo fotografijom.

Tadićeva keramika

Dušan Tadić je pokazao da ima vrhunsko telo, da je fizički spreman i da ima mišiće poput “bildera”. Dok je davao intervju, prišao mu je Vanja Milinković Savić, koji mu je brojao pločice na stomaku i komentarisao kako ima dobru “keramiku”, dok je novinarka sve posmatrala sa osmehom.

Veliki potez Vanje pred decom sa Juga

Kada se utakmica završila igrači Srbije su obišli sve tribine i pozdravili navijače koji su došli na Marakanu. Golman Srbije prišao je skroz do tribine i odazvao se na poziv navijača koji su želeli dres. Uglavnom su tamo bili smešteni najmlađi navijači, a Vanja je jednog od njih silno obradovao i poklonio mu važnu uspomenu.

Fotografije sukoba navijača i Crne Gore

Takođe, fotografijom je zabeleženo kako je izgledao sukob navijača Crne Gore i policije, nakon što je došlo do sukoba i reakcije nakon otimanja zastave od strane redara.

Izvor: telegraf.rs