Peja odlepio za crnkom: Sa Zlatom dobio sina, pa oženio 25 godina mlađu kopiju – ista je Zlata iz mladosti (FOTO)

|

Zoran Pejić Peja oženio se sa 25 godina mlađom devojkom Draganom Kačavendom, a njihova ljubav dokaz je da su godine samo broj.

Njih dvoje su se venčali su se pre 3 godine na Ibici i od tada uživaju u svakom trenutku zajedničkog života.

Peja je istakao da je njegova supruga pre svega “jedna velika dama i divna osoba”, te da je on zahvaljujući njoj voljen čovek.

– Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi gr.udi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene – rekao je Peja tada, pred Draganinu operaciju.

Tokom svoje dugogodišnje karijere, Peja je posetio mnoge gradove, ali uprkos zahtevnom radnom vremenu u Parizu, ova prestonica u njegovom srcu ima posebno mesto.

– Njihova veselja su maratonska, ali oni su tako velika gospoda i džentlmeni oni odmah vode na Šanzelize i ima jedan fin restoran gde mi obično jedemo škampe, dagnje i jastoge, puževe i to je tamo takav specijalitet koji se služi na jednom ogromnom ovalu punom leda. Taj ugođaj i te večeri i druženja, to je nešto posebno – izjavio je voditelj.

Nikada nije krio da od svog posla odlično zarađuje, a novac se uvek trudio i da pametno iskoristi.

– Ja sam tamo godinama radio, mnogo sam para zaradio i kuće i stanove sada imam sve zbog Pariza. Bilo je teško, ali jako lepo jer smo se družili – kaže Peja.

Inače, voditelj nije skrivao koliko mu ljubav sa novom ženom prija i tvrdi da je supruga zaslužna za to što dobro izgleda, ali i da mu je ulepšala život. Ne libi se da prizna da su prema njoj emocije jače nego što je ikada osećao prema bivšoj supruzi Zlati Petrović, s kojom ima sina Jovana, a mnogi su stava da Dragana neopisivo liči na Zlatu.

Izvor: kurir.rs