Ovo su momci nastradali u nesreći u Gornjem Milanovcu: Nikola se pre tragedije čuo sa dedom, ispričali se kao nikad

|

Nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj su živote izgubili dva mladića, Gornji Milanovac je zavijen u crno. Momci koji su poginuli na licu mesta, ali i mladić koji ih je udario poznavali su se od malih nogu.

“Sva trojica su išla zajedno u osnovnu školu, svih osam godina delili su đačku klupu i bili u istom odeljenju. Divni i dobri, mladići za primer. Sudbina se zaista teško poigrala sa njima. Nastradali Nikola Š. (23) bio je zaposlen u auto-servisu, a Radovan B. (23) bio je talentovani fudbaler”, kažu za RINU vidno potreseni Milanovčani.

Do tragedije došlo je najverovatnije kada se vozilo u kom su se nalazila dvojica nastradalih nije zaustavilo na znak stop, a onda je automobil kojim je upravljao A.O. (22) udario u njih. On je u zadržan jer je vozio neprilagođenom brzinom.

“Dečko koji ih je udario je takođe pošten i dobar mladić, njihov školski drug. Rano je ostao bez majke i brzo je sazreo, radi kao konobar u jednom ugostiteljskom objektu. Svi o njemu mogu samo dobro vam da kažu. Užasna tragedija zaista, svi smo u šoku”, kažu građani.

Pre tragedije Nikola se čuo sa dedom.

“Mi smo se sinoć čuli i pričali više nego ikada. Rekao mi je da je danas planirao da da sa ocem dižu folije na plastenike koje imaju. Planirao je i da sredi plažu, na reci koja se nalazi u našem selu”, započinje deka nastradalog Nikole, prenosi Informer.

Kako ističe, on je bio divan mladić, koji se jednom rađa.

“Ne zato što je bio moj unuk, nego jednostavno on je imao razumevanja za sve. I za svoju braću i za sve prijatelje. Kad treba nešto da se pripomogne, eto njega. Kako ću ja sad, kako da izdržim ovo, a da mi srce ne pukne”, kroz suze priča deda nastradalog mladića.

Kako kaže, unuk se zaposlio i radio u jednoj firmi u Gornjem Milanovcu.

“Zaposlio se pre dve godine, i radio u jednoj firmi u gradu. Bio je veoma odgovoran, kad je završio školu, rekao je da hoće da nastavi da se usavršava. Sinoć su on i njegov drugar išli u grad, a potom krenuli kući, ne znam ko je vozio, ali njegov automobil je slupan”, ispričao je deda skrhan bolom.

Prema nezvaničnim informacijama do udesa je došlo zbog nepoštovanja znaka za obavezno zaustavljanje i neprilagođene brzine. Na licu mesta dva mladića su podlegla povredama. Jedan vozač je zadržan u stanici Policije.

Izvor: telegraf.rs