Ovo su detalji odnosa Milice Pavlović sa majkom: Ni pevačica nije znala pravu istinu

|

Pevačica Milica Pavlović odrlasla je sa bakom i dekom u Gornjem Binibordu, a više puta je isticala da su joj oni priuštili lepo i bezbrižno detinjstvo, iako ga je provela bez majke.

Iako majka Milice Pavlović odavno nije deo života naše pevačice, danas zbog toga što sama pevačica tako želi ali nekada jer je to bio izbor Mirjane Đorđević, kako joj se majka zove.

To je zvanična priča koja je odavno ispričana u medijima, ali ovih dana piše se i o drugim scenarijima koji su se navodno desili u Miličinoj ranoj mladosti.

Naime, ljudi koji žive u selu Bunibord iz kojeg Milica potiče rekli su da je majka Milice Pavlović bila mnogo privržena svojoj ćerki, sve dok joj na put nije stao njen bivši muž, otac ove pevačice.

Naime, otac Dragoslav i majka Mira planirali su da se sa ćerkom presele u Švajcarsku gde bi živeli svi zajedno ali im se u međuvremenu desio razvod koji je poremetio sve planove.

Otac je nakon toga hteo da Milica ostane kod kuće, a majka Milice Pavlović jednog dana ju je uzela iz škole i povela u Švajcarsku. Kako se malenoj Milici tada nije svideo život u toj zemlji već je stalno tražila baku i deku za koje je bila mnogo vezana, majka ju je tada dovela nazad u Bunibrod.

Kako su pisali mediji, tada se njena majka lagano distancirala od svoje ćerke koja nije želela da komunicira ni sa kim iz mamine porodice. Sa ocem je kasnije imala normalan odnos, ali sa majkom on nikada nije popravljen.

Kada je pevačica u avgustu proslavila 31. rođendan, majka joj je poslala javnu poruku putem “Fejsbuka” u kojoj je pisalo “Srećan rođendan, jedino moje”. Međutim, Milica na to nije nikako odreagovala.

Samo Milica i Mirjana znaju šta tačno stoji iza ovog tužnog i komplikovanog odnosa, kao i da li je moguće da se njih dve ikada pomire.

Izvor: story.rs