Ovo je muž naše poznate glumice: Zbog njega je okrenula leđa Holivudu (FOTO)

|

Poznata srpska glumica, Nataša Ninković, više od dve decenije je u braku sa Nenadom Šarencem, sa kojim je dobila sinove blizance Mateju i Luku.

Glumica svoju porodicu nije eksponirala u javnosti, ali je poznato da je Nenad stariji od glumice deset godina.

„Bila sam jako mlada i brak sam u početku tvrdoglavo shvatala kao neki ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, sve dok mi u jednom trenutku suprug nije pokazao kako moramo da uskladimo korake“, kazala je svojevremeno glumica.

Kako voli da kaže, ona je u braku sazrevala.

„Sada mogu da kažem da sam pored supruga sazrevala, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se posveti u potpunosti“, iskrena je Nataša.

Zbog svog supruga odbila je i karijeru u Americi.

„Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i došao je u Beograd. Tada sam ga videla i poslednji put. Pokazivala sam mu Narodno pozorište, scenu gde igram, grad.. i stalno me je zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa nisam želela da pokušam rad u Americi. Na jednoj večeri u Skadarliji upoznao je i mog Nešu, te mi postavio pitanje da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: ‘Naravno’“ kaže glumica.

Za sebe misli da je srećna žena, i bila je zadovoljna pored svog supruga supruga.

„Ja sam jedna srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je naravno večeri kada sam govorila sebi: “Nema dalje, nema bolje”. Te situacije “nema dalje” imala sam više puta sa suprugom. One jeste kratko traju, ali valjda baš zato su i izuzetne“, rekla je ranije naša glumica.

Izvor: nova.rs