Ovo je devojka koja je ojadila Miću za zlatne poluge vredne 300.000 evra: “Pustio sam je jer sam mislio da želi da trenira”

|

Mića Jovanović, osnivač Megatrenda, opljačkan je 26. jula 2023. godine između 20 i 22 sata u kući na Senjaku, kada je devojka A.V. sa kojom je bio u vezi u društvu drugarice iz njegove vile iznela zlatne poluge u vrednosti od 300.000 evra.

“Zlatne poluge u vrednosti od oko 300.000 evra odnela mi je devojka koja je deset godina bila deo mene, jedna divna i inteligentna osoba. Međutim, to nije uradila sama već uz pomoć drugarice. Reklo bi se da je ušla u loše društvo. Krađu nisam želeo da prijavim dok nisam video snimak sa sigurnosnih kamera nakon koga mi je sve bilo jasno”, izjavio je Jovanović u ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf.

“Sve se dogodilo 26. jula ove godine u periodu između 20 i 22 sata u kući na Senjaku. Više od dve decenije imam fizičko obezbeđenje koje me je pozvalo i pitalo da li ona može da uđe jer smo se rastali pre nekoliko meseci. Pustio sam je jer sam mislio da želi da trenira. Imala je ključ od prostorije u kojoj sam čuvao zlatne poluge. Na snimku sa kamera sve se jasno vidi. Nije bila sama već u pratnji drugarice. Iz kuće su u torbama izneli 4,5 kilograma zlatnih poluga”, objasnio je Jovanović.

Što se tiče zlatnih poluga, osnivač Megatrenda Mića Jovanović naglasio je da su “one legalno kupljene i plaćene preko računa Univerziteta”.

Izvor: telegraf.rs