Ovo je ćerka Lepog Miće: Ima diplomu doktora nauka, a radi u ovoj svetskoj kompaniji (FOTO)

|

Učesnik rijalitija Miroslav Pržulj, koji je u narodu poznatiji kao Lepi Mića, veoma retko priča o svom privatnom životu. Ipak, zna se da on ima ćerku Saru, koja se ne pojavljuje u javnosti i koja je završila doktorske studije.

Sara je jedna mlada, obrazovana devojka, koja je završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, pa doktorske studije u Holandiji, a trenutno radi u “Guglu”.

Lepi Mića je tokom svog učešća u Zadruzi često spominjao svoju mezimicu na koju je mnogo ponosan, ali je isto tako jednom prilikom rekao da je on živeo u siromaštvu, dok je odgajao svoju ćerku Saru, pa se uvek trudio da ona ne primeti da nemaju dovoljno novca.

– Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina… Svoje dete sam odškolovao, ona sada živi od svoje škole. Magistar je, doktor inženjer i ima svoj hleb. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji. To je razlika između mene i ostalih učesnika. Imao sam problem 90-tih godina, kada oni nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio sam dete, odškolovao, sačuvao svoj brak, zato kažem da sam tata. Imam svoj mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana da jede. Imao sam problem da je iškolujem, da ona ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. Ona nije ni znala ni kad ima a ni kad nema, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem – rekao je pevač.

Kako je Sara ranije otkrila, Mićina žena Snežana, ne gostuje u emisijama i ne daje izjave za medije zbog dogovora između njenih roditelja.

Izvor: kurir.rs