Ovako je sve počelo: Anica Lazić konačno otkrila kako je stupila u vezu sa 39 godina starijim glumcem (FOTO)

|

Početak ljubavne priče Lazara Ristovskog i Anice Lazić do danas je ostala tajna kako za medije, tako i za širu javnost koja je delimično bila oduševljena, delimično zgrožena činjenicom da je sedamdsestogodišnjak ušao u vezu sa čak 39 godina mlađom devojkom.

Oni koji prate život glumca nisu mogli da veruju da mu se nova ljubav ponovo dogodila i to ubrzo posle razvoda od Danice Ristovski sa kojom ima dva sina i kraj koje je proveo više od 40 godina.

Mnogi među njima pozdravili su odluku glumca da prigrli emocije i bez ustručavanja pred svetom pokaže da voli i da ga nimalo ne zanima šta drugi misle na tu temu.

Očigledno je da i njegova partnerka deli isto mišljenje, zbog čega često objavljuje na društvenim mrežama zajedičke postove, daje intervjue o kojima priča o venčanju, svadbi, vezi a danas je čak otišla korak dalje i po mišljenju mnogih otkrila kako se odvio sam početak ljubavne priče Lazara i Anice.

Na svom Instagramu Anica je objavila fotografiju sa porukom na engleskom jeziku:

“Sve je počelo sa poljupcem”.

Uglavnom i sve veze tako kreću, ali s obzirom na to da poljubac ne dolazi bez razloga verovanje je da su zapravo svemu prethodili pogledi, razmena energije možda i udvaranja.

Veruje se da će dosta vremena proći dok glumac i mlada glumica reše da o svojim emocijama pa i samom početku i razvoju veze progovore za medije. Javnost i dalje nastavlja da prati život zaljubljenog para, za koji se tvrdi da je već i otpočeo zajednički život.

Izvor: story.rs