Osvanuo snimak sa Šijanove svadbe: Poznata pevačica dobila brdo bakšiša – Popela se na stolicu, jedva držala novac u rukama

|

Bojana Rodić i Mirko Šijan u nedelju su krunisali svoju ljubav brakom i tim povodom napravili su veliku proslavu u sečanoj sali u Jakovu, te ugostili veliki broj gostiju među kojima je bilo i mnogo ličnosti sa estrade.

Žurka je trajala do kasnih sati, Veljko Ražnatović je čak i “poneo” pevača, a brojne kolege pevačice Goce Božinovske dohvatile su se mikrofona i doveli atmosferu do usijanja. Među glavnima bila je Zlata Petrović, što je i očekivano.

Kako je poznto da je Zlata najbolja drugarica Goce Božnovske, pevačici nije puno trebalo da se lati mikrofona i zapeva na svadbi njenog sina. Ona se popela na sto, otpočela svoj repertoar, dok je njen sin Jovan zabeležio deo atmosfere koju je napravila.

Zlata je za svoju izvedbu dobila “brdo” bakšiša, a na snimku se vidi da novčanice jedva i drži u rukama. Ona se pre Mirkovog venčanja prisetila dana kada joj je kao mali, trudnoj pomagao u nošenju kesa sa pijace, te ne može da veruje kako je brzo došao dan njegove svadbe.

Izvor: mondo.rs