“Imala sam 37 kg i jela jednom u par dana”: Srpska voditeljka prisetila se problema sa ishranom i visokorizičnom trudnoćom

|

Popularna voditeljka Ksenija Bujišić u aprilu ove godine, postala je majka po drugi put rodivši sina Danila. Ona je zbog visokorizične trudnoće par nedelja uoči porođaja morala da provede u bolnici “Narodni front”, te je, iako je dečak stigao na svet pre predviđenog termina, srećom, sve je prošlo bez problema.

Posle porođaja, voditeljka se oglasila na Instagramu kada je napisala: “Danilo je naše čudo”. Ksenija ima i ćerku Loru, posle koje je odmah donela odluku da će nastaviti da radi na proširenju porodice.

Lepa voditeljka je u prošlosti imala problem sa ishranom sa kojim je na kraju uspela da se izbori.

Jednom prilikom otkrila je da je u tom periodu imala svega 37 kilograma, pa se osećala kao da nema ni atom snage.

“Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti. Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje”, ispričala je tada Ksenija.

Kako je tada otkrila, njeno stanje nije bilo posledica dijete.

“Ja nikada nisam držala dijete jer nikada nisam imala problema sa kilažom. Svaka devojka voli da izgleda mršavo, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest. Jako je teško da iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom – zaključila je voditeljka, koja se nakon toga i na Instagramu pohvalila da, posle dužeg vremena ponovo ima 40 kilograma:

“Posle dužeg vremena vaga je pokazala 40 kilograma. Dokaz da je babina kuhinja i dedina upornost rešenje za sve”, poručila je tada lepa voditeljka.

Izvor: srbijadanas.com