Ona se ne pere, sve haljine joj smrde na zapršku i podvarak: Saša Vidić žestoko isprozivao Viki Miljković

|

Saša Vidić poznat je po tome da nema dlake na jeziku i da često ne štedi estradu kada je reč o modi. Vidić je sada komentarisao trenutno stanje na estradi, pa je naravno, morao da se dotakne Konstrakte.

“Konstrakta! Ona je umetnica i super mi je. Žao mi je samo što je morala da ode na Evroviziju kako bi postala poznata u Srbiji. To je tužno. Ona je već dugo u super bendu Zemlja gruva, pratim je već duže vreme. Imala je super pesmu, original je. Samo mi je ona okej.”, kaže on.

On je otkrio da se Viki Miljković uopšte nije promenila iako je postala ozbiljna biznismenka.

“Naravno. Sve na njoj je fejk, fejk i fejk. Sve joj je lažno. Znam i ljude koji joj prodaju stvari. Sve je to sumnjivog porekla.”, smatra Vidić.

“Ja sam joj i rekao da ne mogu da radim s njom i da ne mogu da joj dajem stvari, već da samo može da ih kupi. Kad ona uzme neku moju haljinu, to je nemoguće izluftirati, to je neopisivi smrad. Ne pomaže posle ni hemijsko čišćenje. Ona se naljutila kad sam joj to rekao. Kad sam se vratio od nje, ja sam ceo smrdeo na podvarak. Njoj kuća smrdi na podvarak, ona isto, a ne koristi ni dezodorans. O čemu, bre, ženo ti više pričaš?”, dodao je on.

Izvor: kurir.rs