Ona je 20 godina mlađa od voditelja: Ovo je supruga glumca Dragana Marinkovića Mace (FOTO)

|

Dragan Marinković Maca, voditelj i glumac ima dve decenije mlađu suprugu Jovanu, koja je po zanimanju frizerka. Jovana je za samo nekoliko meseci opčinila komičara i navela ga da opet stane pred matičara, iako je Maca dao obećanje nakon razvoda da to više nikada neće učiniti.

– Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Počeli smo da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo se venčali. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Napravio sam zabavu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: “Dobar dan”. Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Moj život je sada predivan – ispričao je Maca jednom prilikom u emisiji.

Ovaj bračni par još uvek nema svoju decu, ali je Maca rekao kako se ona jako lepo slaže sa njegovim maloletnim sinovima.

– Jovana se divno slaže sa njima. Ona zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih voleo 20 dece i neće niko biti gladan. Moja najveća životna želja je da imamo 11-oro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi i da nas bude 13 za stolom – rekao je Maca tada.

Izvor: espreso.co.rs