On je mogao biti muž Jasne Milenković Jami: Raskinuli su veridbu, a pevačica je ćerku odgajila sama (FOTO)

|

Svojevremeno je Jasna Milenković Jami važila za jednu od najatraktivnijih pevačica na našim prostorima. Povezivali su je sa nekim od najmoćnijih muškaraca tog vremena, ali Jami se nikada nije udala.

Pre dvadeset godina rodila je ćerku, koju je podigla kao samohrani roditelj. Iako o njenom ocu nije govorila, javna je tajna da je reč o Predragu ‒ Peđi Rankoviću, frizeru sa Banjice. Njih dvoje dugo su bili u vezi, planirali su i venčanje, ali do braka nije došlo.

Dok neki tvrde da je pevačica ostavila Peđu jer je shvatila da to što među njima postoji nije ljubav za ceo život, drugi pričaju da se njen izabranik uplašio obaveza koje nosi roditeljstvo, pa je Jami napustio kada je saznao da je u drugom stanju.

Kako god, majka i ćerka su uspešno prebrodile sve nevolje, a Jami u svakoj prilici ističe koliko je ponosna na svoju naslednicu. Lea je osnovnu i srednju školu završila kao „vukovac“, govori nekoliko jezika, a u njenom indeksu sa fakulteta za Međunarodnu diplomatiju i bezbednost ređaju se samo desetke.

Predraga Rankovića smo imali prilike da vidimo na malim ekranima pre par godina. Naime, kada je njegov sestrić Anđelo Ranković postao takmičar rijalitija „Zadruga“, ujak je sa svojom sestrom, Anđelovom majkom, stao pred kamere kako bi mu javno pružio podršku.

Izvor: hellomagazin.rs