Olivera Gudelj jasno stavila do znanja: U njenom srcu nema mesta za Anastasiju – Ne smatra je za člana porodice (FOTO)

|

Nesuglasice između Olivere Gudelj i njene snaje Anastasije započele su ubrzo pošto je Cecina ćerka stupila u vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem.
Na „Instagramu“ se već duže vreme ne prate, a izostala je i svekrvina javna podrška kada je Anastasija izgubila bebu.

Iako u poslednje vreme ona pratioce buni odlukama da se čas povuče sa društvenih mreža, čas aktivira nalog, otključa ga, pa iznova zaključa, svakom svojom objavom ona stavlja do znanja da za Anastasiju na istom nema mesta, te do sada nije osvanula objava koja sluti na njeno pomirenje sa Anastasijom.

Naprotiv, svi u njenim objavama vide provokaciju na Anastasijin račun i kada za to ima povoda i kada nema, a zbog čega važi za nezgodnu svekrvu, dokazuje još jedna njena objava u nizu.

Svekrva Anastasije Ražnatović objavila je sliku sa plaže koja u srcu nacrtanog od peska sadrži inicijale „NONDV“ i svima je jasno da su to početna slova imena članova porodice Gudelj: Nebojše, Olivere, Nemanje, Dragiše i Vanje.

Mnogi su se zapitali da li ovo srce nije bilo dovoljno veliko da stane još jedno slovo – slovo “A”, kao Anastasija, te doneli zaključak kako Olivera još uvek Cecinu ćerku ne smatra članom porodice.

I pored svih problema sa kojima se u poslednje vreme susreću, Anastasija i Nemanja uspešno održavaju svoju ljubav i uživaju u zajedničkim momentima i ne osvrću se na neodobravanje gospođe Gudelj.

Izvor: svet-scandal.rs