Oglasio se Rasim Ljajić: Ispričao čega se seća – Nakon što se probudio doktora je pitao samo jedno

|

Lider SDPS i bivši ministar Rasim Ljajić dao je izjavu za medije i tom prilikom otkrio da ima poptuni prekid filma i da se ničeg dalje ne seća:

“Sećam se samo tog trenutka kad smo ušli u auto, pričam s Brankom o tome kakvo je vreme…Sledeći trenutak kog se sećam je bolnica..ja ležim, oko mene lekari, sestre. Vidim nema Branka, i odmah pitam doktora: “Đe Branko?” On tu izbegne odgovor. Opet pitam sestru, ona poče nešto da vrda…Vidim ja odmah da nešto lažu, miriše na nešto loše”, rekao je Ljajić i dodao da mu je doktor rekao da je moguće da mu se vremenom vrati sećanje.

Pojedini portali preneli su da je kod Ljajića i Gogića navodno pronađeno više od dva miliona evra u automobilu, što je SDPS juče, uz zapisnike i dokaze, oštro demantovala. O tome, kako navode, svedoče i potvrde o vraćanju predmeta i stvari koje su nađene na mestu događaja. Iz SDPS su precizirali da je kod Branka Gogića pronađeno ukupno 2.800 evra, 140 turskih lira i 12.900 dinara. U ličnim stvarima Ljajića pronađeno je tačno 4.014 evra i 875 turskih lira.

Izvor: espreso.co.rs