Oglasili se Matorini otac i brat – Otkrili zašto nisu bili na Jovaninom venčanju: Aniti od rodbine došla samo tetka

|

Bivše Zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović juče su sklopile građanski brak. Budući da istopolni brakovi nisu dozvoljeni u Srbiji, tu ceremoniju obavile su u susednoj Crnoj Gori.

Slavlje je organizovano su u luksuznoj vili na Svetom Stefanu, gde su pozvale samo najbliže prijatelje. Članovi porodice izostali su sa slavlja, barem u slučaju Jovane Tomić Matore.

Matora na venčanje nije dovela ni oca, ni brata. Iz redakcije Telegrafa najpre su pozvali Jovaninog tatu, Hranislava Tomića, koji, kako izgleda, nije ni znao za venčanje.

“Neka je živa i zdrava, ja nemam pojma. Odakle znam. Kako mogu ja da znam? Ona je punoletna”, rekao je Hranislav, a na pitanje da li je bio pozvan, kratko je poručio:

“Nije bitno. Ništa, nemam komentar. Puno Vam hvala. Sve najbolje. Prijatno”, kratko je rekao Jovanin otac.

Odmah posle njega, pozvali su i Matorinog brata Nikolu, i pitali ga da li je srećan i zbog čega se nije pojavio na svadbi, a on je odgovorio:

“Ne bih da dajem informacije i izjave. U principu jesam. Zbog poslovnih obaveza nisam mogao da dođem na svadbu”, rekao je Jovanin brat, a kada su ga pitali da li su poslovne obaveze važnije od sestrinog venčanja, kratko je poručio:

“Šta da radim”, izjavio je Nikola.

Sa druge strane, na venčanje je došla tetka mlade Anite Stanojlović, Božidarka, koja je uz nju bila i tokom rijalitija.

“Ako je Anita srećna, srećna sam i ja. To je sve što imam da kažem”, poručila je Anitina tetka Božidarka.

Izvor: telegraf.rs