Oglasila se selektorka BiH: Niko vas nije terao pod našu zastavu – 3 prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna

|

Jasna Sliško, selektorka mladih košarkašica BiH poručila je da igračice moraju da poštuju zastavu i himnu BiH i da ih niko nje terao da dođu pod istu.

Ona je u podužem tekstu na Instagram storiju ponovila „u kući u kojoj je ona odgovorna tri prsta se neće dizati“.

– Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna – poručila je Jasna Sliško putem Instagrama.

Podsetimo, žensku pionirsku košarkašku reprezentaciju BiH potresa skandal. Košarkašice banjalučkih klubova Mladi Krajišnik i Feniks Milica Bosnić i Teodora Gvozden bile su izložene torturi na nacionalnoj osnovi tokom desetodnevnih priprema u Sarajevu i turnira u Sloveniji, a za sve su okrivile selektorku Jasnu Sliško.

Banjalučki klubovi su poslali dopise na adresu pomenutog lista, u kojim se navodi da je „igračicama bilo najstrože zabranjeno da dižu tri prsta (palac, kažiprst i srednji prst) prilikom pogotka šuta za tri poena.

Izvor: kurir.rs