Oglasila se bivša žena Željka Joksimovića i zapanjila javnost: “Jovana, vreme je da kažem sve o tebi”

|

Nakon što je prva žena Željka Joksimovića otvorila profil na “Instagramu”, a zatim objavila svoje slike u bikiniju, javnost je ostala iznenađena i usledili su komentari na račun njenog fizičkog izgleda.

Svi su primetili da je zgodna i veoma atraktivna, kao i to da je dosta otvorena u ophođenju sa svojim pratiocima. Ona svakodnevno deli stavove vezane za društvene teme sa onima koji prate njene objave, a još češće objavljuje slike sa raznih putovanja, snimke iz noćnih provoda, a tu su i fotografije sa ćerkom Minom koja je njen najveći uspeh, ali istovremeno i bez dlake na jeziku zna da se suprotstavi ljudima koji pređu granicu i upute joj neke kritike.

I mediji takođe prate ono što objavi prva žena pevača Željka Joksimovića, pa su tako portali puni naslova sa njenim imenom. Njena najnovija objava privukla je pažnju svih, a mnogi su mišljenja da se tiče i Jovane Joksimović koja je inače sadašnja Željkova supruga.

Naime, ona je objavila autorsko delo pesnika Igora Varge “Više nikada nećemo imati dvadeset i četiri”.

Poznavaoci Verginog stvaralaštva primetili su da je Vesna Joksimović izostavila pravi početak pesme, stavljajući u fokus Jovanino ime, pa se stekao utisak da je baš njoj htela nešto ovime da poruči.

Izvor: story.rs