Novoj devojci Nebojše Stefanovića upala kašika u med: Uživa u njegovoj vili od 1000 kvadrata – Mermerne pločice, luksuzan nameštaj i prostrano dvorište (FOTO)

|

Bivši ministar unutrašnjih poslova i ministar odbrane Nebojša Stefanović posle razvoda od supruge Ane sa kojom ima dvoje dece, dugo je svoj emotivni status krio od medija, te izabranicu sa kojom u ljubavi uživa već oko godinu dana nije želeo da pokaže javno.

Ipak, nedavno se doznalo da se radi o lepoj veterinarki Miji koja se godinama bavi i modelingom, a upućeni kažu da su skoro nerazdvojni te da koriste svaki trenutak da provedu zajedno. Jedno od mesta na kojima oni zasigurno najviše provode vremena jeste dom Nebojše Stefanovića, tačnije njegova kuća smeštena u jednom od najelitnijih delova Beograda, što je on jednom prilikom i zabeležio kamerom i postavio na društvene mreže.

Prostrana vila od oko 1000 kvadrata uređena je veoma moderno i sa stilom, a izbor najkvalitetnijih materijala i nameštaja kojim je dom Nebojše Stefanović opremljen govori nam da je on veliki esteta koji nije štedeo kako bi sve bilo baš po njegovom ukusu i meri. Preovladavaju svetle nijanse, zidovi i mermerne pločice kojima je obložen pod u beloj su boji, dok je nameštaj izrađen od najkvalitetnijeg drveta kao i stepenice koje vode na sprat.

Pogled na savršeno uređeno dvorište pruža se sa visokih prozora te čitav prostor ima dovoljno prirodnog svetla, a da je Stefanović veliki ljubitelj životinja, često imamo prilike da se uverimo fotografijama kućnih ljubimaca koji njegovu svakodnevnicu i te kako ulepšavaju.

Kao svaki vernik i pravoslavac, Nebojša u svom raskošnom domu svake godine proslavlja krsnu slavu uz kolač, sveću, vino i ikonu Svetog Jovana, a poznato je da, kao veoma druželjubiv, on često voli da ugosti brojne prijatelje sa porodicama.

Izvor: story.rs