Novi skandal gazde koji je izbacio muslimane i tukao radnika: Evo šta je napisao novinarki (FOTO)

|

Nakon što je izbacio muslimansku porodicu sa plaže zbog hidžaba, u vezi vlasnika “Rocky Beacha” u Utjehi D.Đ. redakciji Kurira javio se mladić iz Srbije koji je zaposlen kod pomenutog poslodavca.

Radnik je izneo ozbiljne optužbe na račun gazde, a iz redakcije Kurira, želeći da čuju i drugu stranu priče, kontaktirala je D.Đ. preko Vibera, ali se neprijatno iznenadila odgovorom.

Naime, umesto da uljudno odgovori na pitanja koja mu je novinarka Kurira poslala u želji da čuje i njegovu stranu priče povodom optužbi o njegovom ponašanju, on je novinarki sasuo salvu uvreda.

D.Đ. je najpre šokirao region snimkom na kojem izbacuje ljude sa plaže, a potom i svojim ponašanjem prema radnicima. Novinarki Kurira je dao odgovor koji je najblaže rečeno sraman.

Čovek koji je vlasnik lokala i dva bazena sa 200 ležaljki koje posećuje mnogo turista, sebi takvo ponašanje ne bi smeo da dozvoli. Njegovo ponašanje, ali i rečnik su neprilični, nevaspitani, pokvareni i vredni svake osude.

Iz redakcije Kurira upitali su ga zašto je lupio sedam šamara mladiću iz Srbije i zašto mu nije isplatio celu platu, a dobili su odgovor koji prenosimo u celosti:

“J**** vam mater g**** jedna. Da ti dam 50 evra klošarko!”

Poruku je primio i pročitao juče oko 14h, a odgovorio je uveče oko 22h.

Izvor: espreso.co.rs