Novi partner Irine Vukotić je ugledni i poznati lekar: Svi ga znate sa televizije, ali jedno im kvari sreću (FOTO)

|

Dobro znamo da se srcu ne može narediti koga da zavoli, a to je nedavno na svojoj koži osetila Irina Vukotić. Naime, kako novi broj magazina „Story“ ekskluzivno piše, voditeljka jutarnjeg programa televizije “Pink” našla je novu ljubav. Irinino srce osvojio je jedan od najpoznatijih lekara u Srbiji, doktor Radmilo Janković, zamenik direktora UKC u Nišu.

Čak i da ne pratite emisije stručno vezane za zdravlje ili naučne magazine, dr Janković vam je sigurno zapao za oko pre izvesnog vremena kada je svojim srčanim i stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu koji je olakšavao težak period kroz koji smo prolazili, kako svojim pacijentima u Nišu tako i svima pored malih ekrana.

Prema saznanjima pomenutog magazina, Irina Vukotić je sa njim otpočela romansu pre nekoliko meseci, ali da ovo nije klasična ljubavna priča bez ikakvih poteškoća i izazova, govori činjenica da je doktor još uvek zvanično u braku.

No, kako tvrde njihovi prijatelji on je trenutno u procesu razvoda i upravo je to razlog što novopečeni par ne priča javno o svojoj vezi – žele da zaštite njegova dva sina od medijske pažnje i nagađanja.

Izvor: story.rs