Nova ljubav na pomolu: Milioner iz Beča dolazi da upozna Subotićku – Daleko uspešniji od Pece i spreman da učini sve za Sandru

|

Uspešan biznismen poreklom iz Srbije koji živi u austrijskoj prestonici bacio je oko na bivšu rijaliti učesnicu Aleksandru Subotić i s njom ima ozbiljne emotivne planove. Ovaj moćnik sledeće nedelje dolazi u Beograd da se zvanično upozna sa Aleksandrom Subotić.

Radi se o našem čoveku koji poslednjih dvadeset godina živi u Beču. Njih dvoje se još uvek zvanično nisu upoznali, ali Sandra i te kako zna za udvarača koji će sve učiniti da je osvoji.

Ako je suditi po video-snimcima i slikama koje bivša rijaliti zvezda postavlja na društvene mreže, ona je prebolela poslednje događaje u porodici. Sandrin novi potencijalni dečko dobro je upućen u njenu porodičnu situaciju i pored problema koje ona ima želi da bude sa njom i da je usreći. To potvrđuje njena bliska prijateljica:

“Aleksandra zaslužuje da bude srećna. Ovaj dečko je baš uspešan, daleko uspešniji od Pece i sve će da učini za nju. Bićete iznenađeni kada budete videli koliko je em lep, em uspešan. Odlepio je za njom i ostalo je samo da se upoznaju zvanično. Rešila je da više neće da pati za Pecom. Ako se sve kockice poklope, i te kako će da uživa sa ovim muškarcem koji joj nikada ne bi emotivno naudio”, priča Subotićkina prijateljica.

Redakcija Kurira je u nekoliko navrata pokušala da se čuje sa Aleksandrom Subotić, kako bi čuli i njenu stranu priče, ali ona nije odgovarala na njihove pozive.

Izvor: kurir.rs