Nije htela da se uda za njega jer joj je bio ružan: Sada Sanja Đorđević sa Pericom živi u luksuzu, proputovala ceo svet zahvaljujući mužu

|

Pevačica Sanja Đorđević već je trideset godina u braku sa nekadašnjim fudbalerom Petrom Pericom Đorđevićem, s kojim ima ćerku Ivanu. Ono što je zanimljivo jeste njena izjava da nije htela da se uda za njega jer joj je bio ružan.

“Godinama sam se bavila muzikom, a suprug je takođe bio u sportu i uvek smo bili razdvojeni po nekoliko dana, pa i ceo mesec. Onda je došao period kada smo nekoliko godina stalno bili zajedno i tako je bilo sve do leta 2016. godine. Tada je Perica počeo da sarađuje s jednom švajcarskom kompanijom koja štiti interese igrača i zbog posla je morao da ode u Sloveniju, u Krško”, ispričala je Sanja i dodala:

“Meni je takav ceo život. Dok je Peđa aktivno igrao fudbal, mi smo se porodično selili iz grada u grad. Gradove vežem za periode nečeg dobrog u životu i uspomene. U Sarajevu sam provela detinjstvo, živela s roditeljima i to je nešto neponovljivo. Švajcarska me veže za početak ljubavi, ali ima i bolnih momenata”, priseća se pevačica.

Ljubavna priča pevačice i fudbalera krije dosta zanimljivosti, a Sanja je otkrila tajnu njihovog dugogodišnjeg braka.

“Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad”, prisetila se Sanja početka svoje najveće ljubavi.

Za kraj Sanja priznaje da njihov brak lepo funkcioniše upravo zbog česte razdvojenosti, jer, kako ona kaže, kada su muž i žena stalno u kući zajedno, onda dođe i do prezasićenja, sitnih svađa i sličnih gluposti. Svakom čoveku prija kada se malo odmori i posveti se sebi, smatra Sanja.

Izvor: telegraf.rs