Nestala Irena Katjazi (41): Mentalno je obolela, mora hitno da se vrati kući zbog terapije – Poslednji put videla je komšinica

|

Irena Kajtazi (41) nestala je u subotu u naselju Pantelej u Nišu i od tada porodica nema nikakve informacije o njoj. Kako kaže njena tetka za Telegraf, poslednji put pred nestanak Irenu je videla njihova komšinica, a onda se više nije vratila kući.

“Poslednji put viđena je kod naselja Pantelej. Videla ju je naša komšinica. Ništa nije ukazivalo na to da će da nestane”, kaže ona.

Tetka kaže da je Irena u detinjstvu ponekad odlazila od kuće, ali da su to bile dečije igre, te da se ovako nešto nikada nije desilo od kada je odrasla. Ona dodaje da je jako važno da se Irena vrati kući što pre, s obzirom na to da ima redovnu terapiju za mentalno oboljenje.

Irena K. (41.) je nedavno ostala bez majke koja je iznenada preminula, od tada je ostala sama i bila je nekoliko puta kod rođaka da prespava, ali niko nije mogao da je primi da bude kod njih za stalno. Irena koristi terapiju koja je ostala u stanu zbog toga su rođaci zabrinuti gde se ona sada nalazi.

Na sebi je imala crnu jaknu, crne pantalone i nosila je torbicu, a nestanak je prijavljen policiji. Porodica moli sve koji imali bilo kakvu informaciju da se jave policiji ili na broj telefona 0611769926.

Izvor: telegraf.rs