Nedeljni horoskop za period od 11. do 17. aprila: Bikovi blistaju, Rakovima je glava u oblacima

|

Ovan

Biće vam potrebno “resetovanje” na svakih nekoliko dana, jer će vam energija imati velike uspone i padove. Početkom nedelje, posao zahteva vašu kompletnu posvećenost, i obaveze će vas zatrpati. Od četvrtka dobijate iznenađujuću ljubavnu vest koja će preusmeriti vašu energiju. Tek krajem nedelje moći ćete da se posvetite sebi onome što vam se zaista radi, ali do tada, oprez! Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

Bik

Ovo je vaša nedelja, iskoristite je maksimalno, horoskop vam predviđa sjajan period! Blistate i na poslu, i u ljubavi, a društveni život vam je bolji nego ikada. U ljubavi je moguće da iznenada ostvarite veću bliskost nego što ste ikada sanjali. Kreativnost će vam pomoći da rešite neki problem. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

Blizanci

Ove nedelje da budite smireni i ne brzajte, jer će mnogo toga zavisiti od vaše sposobnosti da realno pristupite rešavanju problema. U ljubavi, ove nedelje se pitate, šta bi bilo kad bi bilo u vezi sa ljubavlju iz prošlosti, ali samo će vam se razjasniti zašto povratak na taj odnos nije dobra ideja. Na poslu vas očekuje odluka vezana za neku osobu s kojom se ne slažete baš uvek. Proverite vid. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

Rak

Ove nedelja glava će vam biti “u oblacima”! Razmišljaćete samo o svojim budućim planovima i željama, i biće vam jako teško da se vratite u stvarnost. Pazite da vas to ne učini zaboravnim, jer je moguće da ćete napraviti grešku na poslu. Sredinom nedelje, moguće su nesuglasice sa voljenom osobom jer imate utisak da vas uopšte ne sluša na neku bitnu temu. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

Lav

Dobro poslušajte kako razgovarate s nekom osobom s kojom svakodnevno sarađujete. Da li vaš ton doprinosi nerazumevanju? U ljubavi, čeznete za sledećim nivoom intimnosti, i morate to partneru da stavite do znanja, inače će vaša veza biti pod velikim znakom pitanja. Moguće je da ćete imati pad energije i oslabljeni imunitet. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

Devica

Ove nedelje fokus je na ljubavnom životu. Ako ste zauzeti očekujte da ćete morati da se prepustite više nego ikada, i da verujete partneru da je njegova vizija vaše budućnosti baš ono što vam treba. Nekad morate prepustiti kontrolu, koliko god da je ona deo vaše ličnosti, i da iskusite nove stvari. Na poslu je moguć napredak na bolju poziciju, za veću platu. Najbolji dani za vas su ponedeljak i četvrtak.

Vaga

Neobična nedelja je pred vama, nedeljni horoskop nagoveštava veliku promenu načina na koji gledate na svet. Vaša saosećajnost dolazi do izražaja, i biće vam od velikog značaja za neki projekat koji planirate da realizujete. Potrebna vam je pomoć ljudi okoline, koliko god da vam je bezveze da je zatražite. Za ljubav će vam biti ključan kraj nedelje, tada će slobodne Vage upoznati neku osobu koja će ih oboriti s nogu na prvi pogled. Najbolji dani su vam subota i nedelja.

Škorpija

Vaša mistična priroda dolazi do izražaja ove nedelje, ali ne dajte da vas zanese. Dobićete neku informaciju, ili neki “znak” o budućnosti, ali pazite, da li je to zaista sudbinski signal ili vaša podsvest pokušava da projektuje vaše želje na stvarnost? Mogući su novčani gubici, dobro pazite s novcem i ne rasipajte ga. Najbolji dani su vam ponedeljak i subota.

Strelac

Ove nedelje odjednom ćete poželeti da zamenite sve u svom okruženju! Kupovina tehnike, telefona ili nekog predmeta koji će ukrasiti vaš životni prostor čine vam se neophodnim. Ali razmislite, da li je sada trenutak za veći trošak? Stavite sve na papir i vidite da li ste bezbedni sa većom kupovinom ove nedelje. U ljubavi, očekujte puno strasti! Najbolji dani su vam utorak i četvrtak.

Jarac

Očekuje vas uspeh na poslu i divljenje kolega koje su manje vešte. Poseban je akcenat na vašim veštinama pregovaranja, koje vam mogu poslužiti i u ljubavnom životu jer ove nedelje partner nije baš raspoložen za “saradnju”. Sredinom nedelje sve će se srediti i uživaćete zajedno. Pripazite se neočekivane prolećne prehlade. Najbolji dani su vam utorak i nedelja.

Vodolija

Dobro se organizujte da biste ove nedelje isplivali iz obaveza. Razmislite o kupovini rokovnika ili nekoj aplikaciji koja će vam pomoći da sve obaveze držite na jednom mestu. Kreativnim ljudima kao što ste vi potrebna je pomoć oko organizacije “dosadnih” obaveza. Krajem nedelje dobijate neočekivani predlog vezan za vašu vezu. Najbolji dani su vam ponedeljak i sreda.

Ribe

Vagate između emocija i razuma, neki problem nikako ne možete da rešite dok vam srce govori jedno, a glava drugo. Potrebno vam je da situaciju sagledate iz drugačijeg ugla, od člana porodice dobićete odličan savet. Ljubav ove nedelje tretirate kao obavezu i to partner primećuje. Dobijate interensantan mejl od osobe koja živi u inostranstvu. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

Izvor: mondo.rs