“Ne daju mi da nahranim dete”: Skandal na plaži u Grčkoj, vlasnik odbrusio ženi iz Srbije – Evo šta su radili s lazanjama

|

Jedna majka iz Srbije kaže da su platili 10 evra po ležaljci i naručili piće, ali da je problem nastao kada je iz frižidera izvadila hranu koju su poneli, ne bi li nahranila svoje dete.

Ovog leta bilo je dosta pritužbi turista koji nisu zadovoljni uslugom na nekoj od plaža na letovanju u Grčkoj. Poslednja se odnosila se na jedan popularni bar na jednoj od plaža na Halkidikiju.

Dogodio se skandal kada je jedna majka počela na društvenim mrežama da se žali kako joj zaposleni u baru nisu dozvolili da nahrani malo dete hranom koju je ponela.

“Celu plažu su zauzeli lokali. Ne možeš ni da dođeš na plažu ako ne zakupiš ležaljke ili ne sedneš u njihov kafić. Imamo dvoje male dece i u haosu smo zaboravili suncobran. Nije nam bilo druge nego da uzmemo ležaljke”, rekla je majka.

“Ovde je hrana užasna, pa u frižideru nosimo hranu za decu. Za ćerku smo napravili posebno, a kada su videli da odmotavam hranu odmah su prišli i napravili problem. Na kraju su mi rekli da idem u kola da hranim dete. Kako smo već platili ležaljke i sve, na kraju smo naručili i njihovu očajnu hranu po paprenim cenama”, ispričala je majka, rekavši da do sada nikada u životu nije doživela takav “atak na porodicu”.

“Ne samo da ti je zabranjeno da ležiš na svom peškiru na plaži, već ti brane da nahraniš dete jer moraš da plaćaš papreno njihove bajate burgere”, žalila se ona.

Ona kaže da je bila na ivici toga da pozove policiju kada joj je radnik rekao da su im dovoljno učinili time što su ih pustili da unesu ručni frižider na plažu.

“Ljudi, platili smo ležaljke kao da su od zlata. Tragedija, ovo nigde nisam videla”, napisala je majka na Fejsbuku i dobila mnogo komentara podrške.

Ali, ubrzo se oglasio i vlasnik bara, koji kaže da nije sve onako kako majka priča. On kaže da nije istina da u njihovom baru prave problem roditeljima koji žele da nahrane svoju decu.

“Ne da ne pravimo problem, već redovno u našim frižiderima skladištimo hranu koju su gosti poneli za svoje mališane”, tvrdi vlasnik.

Kada su ga upitali zašto je onda u ovom slučaju ispao problem, vlasnik je rekao da majka nije ni hranila decu.

“Gospođa je u frižideru ponela neke lazanje. Nije ni to sporno, nego je krenula prvo ona da jede, a potom da hrani muža. Konobar je dužan da goste obavesti da odraslima nije dozvoljeno konzumiranje hrane koju donesu spolja. Oko dece nikad ne pravimo problem”, kazao je vlasnik.

Izvor: kurir.rs