Naredna godina biće prava prekretnica za 3 horoskopska znaka: Ribe, vi ste među njima

|

Rak

Naredna godina je vaša godina učenja i istraživanja. Izlazite iz ljušture u koju ste se zarobili a da niste sebi pripisali zasluge. Bićete opušteniji nego u 2021. koja vam je mnogo toga oduzela. Morate uložiti naporan rad da biste bili utemeljeno duhovno biće. Suprotstavljanje Plutona vašem znaku svih ovih godina dalo je kontrast vašoj anksioznoj i empatičnoj prirodi. Vaše vreme učenja o duhovnosti uskoro se bliži kraju.

Devica

Nastupajuća, 2022. godina, biće jedna od vaših najboljih godina do sada. Za vas je ona godina puštanja obrazaca obespravljenosti i starih navika. Jupiter i Neptun će će vam pomoći da se ohladite i oslobodite pritiska koji vas je mučio. Ako ste se umorni, godina 2022. pružiće vam priliku da razbijete taj obrazac, Jupiter i Neptun u Ribama, suprotstavljeni vama, kretaće se kroz vašu kartu kako bi umirili čvrstinu vašeg karaktera.

Ribe

Naredna godina pružiće vam mnogo manje frustracija, ostavljajući više prostora za produktivnost u društvenim, emocionalnim, duhovnim i profesionalnim aspektima. Takođe imaćete koristi od uticaja dve ogromne planete, koje će vam dati priliku da uživate u svakom momentu života.

Izvor: alo.rs