Detalji koje niste znali o najlepšem tragaču u Poteri: Milica redovno pliva, dan počinje šoljicom kafe

|

Milica Jokanović mnogima je omiljeni tragač u Poteri, a poznato je da je po znanju zvanično četvrta žena na planeti. Rođena je 25. jula 1983. godine u Zenici, a po obrazovanju je diplomirana pravnica.

U rodnoj Zenici pamte je kao pametnu devojčicu kojoj su enciklopedije bile draže od igračaka. Danas je prati nadimak “princeza od znanja”, a ovo su neke od zanimljivosti koje je Milica otkrila o sebi.

Milica je veliki je fan “Azre”, a “Mokre ulice” u izvođenju Džonija Štulića i Dejana Cukića smatra najlepšom pesmom koja govori o Milici. Njena formula za uspeh glasi: Mnogo mukotrpnog rada, truda i poneko zrnce kreativnosti.

Zenicu pamti kao grad divnih i vedrih ljudi, u kom je na poklon dobila prvu enciklopediju od oca. Dan uvek započinje jutarnjom kafom. Redovno pliva i pomalo džogira kako bi bila u dobroj kondiciji. Naučila je da čita kad je imala samo tri godine. Ingmar Bergman je jedina poznata osoba kojoj se divi, još od detinjstva. Omiljena pesma joj je „Don’t Cry“, „Guns N’ Roses“. Ne voli ljude koji su zlobni i neiskreni. Muškarci više vole plavuše, sigurna je u to.

Izvor: stil.kurir.rs