Napustila je “Lunu”, udala se i obišla ceo svet sa suprugom: Ovako danas izgleda Maja Marković

|

Maja Marković je devedesetih godina važila za jedan od cenjenih glasova na estradi. Sa Čedom Čvorkom bila je sastavni deo grupe “Luna” i ostvarila blistavu karijeru. Međutim, Maja je u jednom trenutku odlučila da napusti grupu i od tada je publika ne viđa često u javnosti.

Maja je nedavno gostovala u emisiji na K1, “Kec na jedanaest”, gde je došla u pratnji supruga Siniše Cvetkovića Ludviga, a na pitanje gde je bila sve vreme, rekla je:

“Samo se nisam pojavljivala u javnosti jer sam smatrala da nemam dovoljno dobar razlog. To danas nije praksa, ali ja tako mislim da treba. Sa suprugom Ludvigom od 2010. godine pevam na prekookeanskim i rečnim kruzerima, on je moj privatni pijanista”, rekla je Maja i dodala da je sa suprugom na kruzerima provodila od tri do šest meseci i ostvarila svoj mladalački san da obiđem svet. Najviše su bili na kruzerima koji plove Dunavom.

Muž Maje Marković, Siniša Sretković Ludvig ispričao je da ih putnici na kruzerima često pitaju odakle su i koliko su albuma snimili, jer su oduševljeni Majinim glasom.

“Za takvu vrstu angažmana moraš biti veliki profesionalac i veoma disciplinovan. To ume da se kosi sa onim umetničkim u nama, ali mislim da nam je lakše jer smo zajedno, u paru”, rekli su Maja i Ludvig.

Za Dan Zaljubljenih, 14. februara, nastupiće u jednom poznatom zlatiborskom hotelu.

“Biće to veče u čast vina i ljubavi, intimno, nepretenciozno. Pevaću najlepše domaće pesme i od tog trenutka više neću stati”, otkrila je Maja Marković u emisiji „Kec na jedanaest“ i dodala: “Biće novih pesama i novih saradnji, ali nastavićemo da pevamo i na kruzerima, jer to mnogo volimo da radimo. Biće svega”, najavila je nekadašnja zvezda devedesetih.

Izvor: story.rs