Nakon mnogo godina, Čeda prvi put progovorio o Maji Marković: Izneo istinu o “Luni”

|

Nekada mega popularni frontmen grupe “Luna”, Čeda Čvorak, gostovao je danas u emisiji Puls Bara, i tom prilikom je između ostalog, spomenuo i bivšu koleginicu Maju Marković, koja se odavno povukla sa scene, udala i zajedno sa suprugom obilazi svet na kruzerima, gde ujedno imaju i nastupe.

Čeda Čvorak je poznati roker, pevač i kompozitor koji je popularnost stekao u grupi „Luna“. Slavnu grupu je pokrenuo zajedno sa pevačicom Majom Marković. Posle osnivanja grupe Luna Čeda je imao uspeh za uspehom, i kao pevač i kao kompozitor.

“Iznervirao me je jednom Boško što je bio na televiziji Pink. Pitao je nešto kao Maju jesi li njoj zabranjene pesme da peva. Zar nije bolje pitanje – “što se ne vratiš da pevaš te pesme?” Što bi ti bilo zabranjeno? Evo ti sad si na televiziji Kurir. Kad odeš odavde nećeš moći da nosiš ni scenografiju, ni svoje emisije, jer su one vlasništvo Kurira. Video sam ta osporavanja i te neke priče”, kaže Čeda i dodaje:

“Ako voliš te pesme, napravite neke pesme, uzmete pare, odbradujete ljude, napravi se neka priča. Nemam nikakav otklon prema lepim stvarima. Postoje neki hejteri koji mene krive za tu priču, kao da sam ja nekoga isterao, da sam ja nekome nešto oteo, i rešio sam da u medijima pričam o tome. Nikoga nisam oterao, niti bilo šta uzeo”, rekao je Čeda Čvorak u pomenutoj emisiji.

Izvor: kurir.rs