Nadimak Brajana Volša govori sve: Dobio ga u lajfkouč grupi – Evo šta su o njemu rekli ostali polaznici programa

|

Brajan Volš, suprug nestale Beograđanke Ane, bio je član lajfkoučing grupe koje su obećavale da će članove inspirisati na lojalnost, poverenje, ljubav i saosećanje u njihovim vezama.

Polaznici ovog programa pamte Brajana kao rođenog vođu koji je dobio nadimak “Glava i ramena” (Head and Shoulders) zbog svog luksuznog izgleda, a kažu da je odavao utisal “kul osobe”.

Članovi Brajanove grupe u kojoj je bilo oko 30 ljudi rekli su u izjavi za The Post da su iznenađeni nedavnim naslovima koji impliciraju da je njihov nekadašnji drug možda umešan u nestanak njegove supruge Ane.

“Cela ova situacija u kojoj se našao predstavlja potpuni šok za mene”, rekao je Ali Ozdemir. On je dodao da je Brajan bio osoba sa kojom su svi želeli da se druže i u čijoj su blizini voleli da budu.

Brajan Volš se upisao u četvoromesečni program u januaru 2020. godine, a ceo kurs koji uključuje 16 sastanaka platio je 2.997 dolara. Sesije su organizovane tokom vikenda i trajale su više od 12 sati. Prijavio se po nagovoru supruge Ane, koja je sličan kurs pohađala godinu dana ranije.

Ozdemir ističe da je znao da Brajan ima suprugu i troje dece i da su mu uvek delovali kao srećna porodica.

“Kada sam ih posmatrao uvek sam govorio da i ja želim tako nešto za sebe. Da imam predivnu ženu i decu, da učim i provodim vreme sa njima”, rekao je on.

Članovi grupe međutim, tada nisu imali pojma da se on suočava sa optužbama zbog prevare. O tome koliko je ovaj program prijao Brajanu, u pismu koje je poslala sudu govorila je i Ana.

“Doživela sam transformaciju i sve o čemu sam razmišljala je koliko će ovaj program značiti i Brajanu. Tokom ovog programa shvatio je šta je integritet, kao i odgovornost, kao i koliko je bitna dobra komunikacija”, napisala je tada Ana.

Izvor: espreso.co.rs