Ovo se čekalo pet godina: Tamara Vučić prvi put objavila fotografiju sina Vukana – Otkrila i deo praznične atmosfere u domu

|

U braku u kojem su od 2013. godine Aleksandar i Tamara Vučić dobili su naslednika Vukana. Predsednik Srbije iz prethodnog braka ima i sina Danila i ćerku Milicu, a Tamari je Vukan prvo dete. Dečak je prošlog leta proslavio peti rođendan, ali nikad se ne pojavljuje sa roditeljima u javnosti.

Međutim, ovog Božića supruga predsednika Srbije odlučila je da napravi mali izuzetak. Čestitala je praznik svim građanima uz fotografiju tradicionalnog badnjaka i voća kojima je ukrasila dom, a na slici se vidi i dečja ruka. Nije bilo teško pretpostaviti kome pripada.

“Mir Božiji, Hristos se rodi! Moja želja je da nijedno dete više nikada ne bude meta samo zato što potuje svoju veru i svoje poreklo. Stefanu i Milošu želim lak i brz oporavak, a njihovim porodicama manje brige, a više radosti u budućnosti” – poručila je gospođa Vučić.

Za neke konkretnije fotografije malog Vukana javnost će sačekati, a do tada će najmlađi predsednikov naslednik uživati u detinjstvu daleko od radoznalih očiju medija.

Izvor: hellomagazin.rs