Nadežda i Toma u emotivnoj ispovesti otkrili najveću želju: “Samo da nam Longo progovori” – Pogledajte koliko je porastao plavooki dečak

|

Vanbračni partneri, pevačica Nadežda Biljić i bivši foto-model Toma Panić, nakon izlaska iz rijalitija u kojem su i otpočeli emotivni odnos, odlučili su da se povuku iz javnog života i posvete sinu Longu (3), koji je prevremeno rođen.

Porodica je najpre živela u Nadeždinom rodnom gradu Valjevu da bi im njena majka Slavica, inače medicinska sestra, pomagala oko bebe, a nedavno su se preselili u Tomin Svilajnac, gde u miru i tišini rade na svom odnosu, Nadeždinoj karijeri, ali i na razvoju sina.

“Ovde smo izgradili svoj svet. Živimo skromno, nenametljivo i mirno. Ne družimo se sa sugrađanima i komšijama, posvećeni smo detetu i trudimo se da iz njega izvučemo maksimum”, ispričali su Panić i Biljićeva, i objasnili da Longo zbog toga što je rođen sa jednim kilogramom i u sedmom mesecu zaostaje u razvoju.

“On je sitniji nego njegovi vršnjaci i još uvek ne govori. Sada je u fazi kada ne miruje, grize sve što mu se nađe na putu, uključujući i sto”, otkrio je Toma prepričavajući nam anegdote nestašnog plavookog dečkića koji će uskoro proslaviti treći rođendan.

“Nadežda bi volela da rodi još troje dece, ali sam joj ja rekao da ćemo sačekati dok Longo ne bude onakav kakav treba da bude. Da progovori, da se razvija u skladu sa svojim godinama, da ga izvedemo na pravi put”, smatra Toma, a Nadežda dodaje:

“On sve zna i razume, ali ne ume da kaže. Iako je vezan za mene, ja se trudim da od njega ne napravim majčinog sina. Iako svi kažu da liči na mene, ja tvrdim da je isti otac”, kaže pevačica.

Novogodišnje praznike emotivni partneri proveli su u kućnoj atmosferi u Svilajncu, ali su u 2023. godini sebi poželeli više svega.

“Imamo velike planove. Snimili smo novu pesmu koja se zove „Pahulja“, a koju je ekranizovao Dejan Milićević. Do kraja godine ćemo se truditi da izbacimo još par dobrih pesama. Voleli bismo da više nastupamo, putujemo i da ova godina u poslovnom smislu bude naša”, rekao je Toma, na šta se nadovezala Nadežda.

“On želi da me postavi na sam vrh domaće estrade jer smatra da mi to mesto zbog mog glasa pripada. Ja sam njemu poželela da se posveti modelingu jer je to njegova ljubav”, zaključuje pevačica.

Izvor: alo.rs