Dnevni horoskop za 5. januar 2023: Blizanci dobijaju poklon – Ribe, nemojte glavom kroz zid

|

Ovan

Niste u formi, a posla imate preko glave. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Poslušajte dnevni horoskop – preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka bolji trenutak.

Bik

Izvestan je novčani priliv koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne preuzimajte nove obaveze već dan provedite s minimalnim poslovnim aktivnostima. U toku dana moguć je susret s neobičnom osobom s kojom je moguća ljubavna avantura.

Blizanci

Dobijate poklon od partnera. Idealan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o načinu na koji biste rešili svoje nesporazume. Ukoliko propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Blizanci, budite oprezni na ulici, posebno u saobraćaju.

Rak

Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da oštro reagujete potstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas na kraju dana savladati.

Lav

Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da rešite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena odbacili. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni.

Devica

Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Moraćete da odustanete od nekog svog stava koji je bio prilično beskompromisan. Dnevni horoskop vas savetuje da usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna mu je podrška.

Vaga

Ljubavni život je u fokusu. Partner ne uspeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u poslednje vreme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ukoliko ih ne razrešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob.

Škorpija

Majstor ste da sebi natovarite posao, ali je pitanje da li svaka vaša obaveza isplativa. Zbog preterane nesigurnosti i bolećivosti, prihvatate sve što se od vas traži. Zauzmite jasan stav i time sebe oslobodite pritiska.

Strelac

Prihvatate se poslova koje su vaše kolege trebali da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer voljena osoba vapi za vašom pažnjom.

Jarac

Odlično ste koordinirani pa dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski. Međutim, zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.

Vodolija

Na putu ste da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada dođe pravi trenutak za to. Za vas, ova nedelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ukoliko planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

Ribe

Danas je pred vama važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju strastvenost koja je vaša glavna osobina i često radi protiv vas. Svesni ste svojih potencijala, ali, isto tako morate biti svesni da ne možete glavom kroz zid.

Izvor: novosti.rs