Moka otkrio da li se suočio sa Anđelinim roditeljima: Evo šta se sve dešavalo u stanu, Anđela plakala na sav glas kad je stigla

|

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su iz rijalitija “Zadruga”, pa su se juče uselili u stan njegovog oca Moke Slavnića.

Oni su se oglasili i objavili zajedničku fotografiju, a Moka je svima otkrio kako je prošao njihov susret nakon osam meseci.

– Bajato je sve, drago mi je da vidim sina, ne volim kako se sve završilo, mogli su da budu upozoreni, da im je ostalo još samo sedam dana, njihova bajka ostala je nedovršena. Drago mi je što je Zvezdan kod mene – izjavio je Moka pa još dodao:

– Polako ih upoznajem sa svime što se dešavalo, nisu još imali vremena, videće kako je sve to izgledalo, često je bilo veoma surovo – kazao je Moka.

Slavnić je otkrio i da li je kontaktirao sa Anđelinim roditeljima.

– Nisam se čuo sa Anđelinim roditeljima, ona će to da ispegla sa njima, ona je perfektna. Bila je fantastična, osim onog što se dešavalo ispod ćebeta. Oni sada sređuju svoje misli, mi imamo fantastičan odnos. Rekla je da sam je primio kao ćerku, plakala je od sreće. Oni su zaista pravi divan par, – zaključio je Moka.

Ali, niko nije očekivao da će se Anđeli toliko svideti kod Moke da čak izbegava kontakt sa svojom porodicom.

Na jednom Instagram profilu koji svakodnevno prati dešavanja iz pomenutog rijalitija, pojavile su se tvrdnje.

Navodno su Anđelu kontaktirali otac i brat, ali se ona vadila da joj sa punjačem od telefona nešto nije u redu i da nije mogla da razgovara sa njima.

– Kažu da bi sutra trebala da ide za Đenoviće, ako uopšte i ode – piše u objavi ovog profila.

“Teško će se nje Slavnići rešiti” , jedan je od komentara…

Izvor: kurir.rs