“Mladi momci su se u njegovom stanu smenjivali kao na traci”: Komšije otkrile detalje o ubijenom starcu iz Jagodine

|

Stravičan zločin desio se u sredu oko 15.30 sati u stanu žrtve, u jagodinskom naselju Sarina međa, u jednom lokalu koji je preuređen u prostor za stanovanje.

Telo Zorana S. (70) iz Jagodine pronađeno je u njegovom stanu, a zbog ubistva je priveden tinejdžer B. D. (19) iz Paraćina! Sumnja se da je starac upoznao mladića preko društvenih mreža i da ga je pozvao u svoj stan na sastanak, a da ga je osumnjičeni zatim nasmrt pretukao i preklao nožem.

“Policija je zatekla telo Zorana S. u stravičnom stanju. Starac je ležao go nasred sobe, a na telu je imao brojne hematome od udaraca šipkom i letvom. Da stvar bude još tragičnija, njemu je bio prerezan i vrat. Nije bilo sumnje da je reč o stravičnom zločinu i da je starac brutalno ubijen u svom stanu”, rekao je izvor blizak istrazi.

Jedna od žrtvinih poznanica ispričala je za Alo! da je Zoran redovno u stan dovodio momke, ali da je naročito voleo mlađe i sitnije momke.

“Ma imao ih je stotinu, ali bukvalno… non-stop su dolazili kod njega. Smenjivali su se kao na traci! Svi do jednog su bili izuzetno mladi i sitnije građe. Međutim, ovaj mladić koji je osumnjičen za ubistvo bio je krupan i nabildovan. Tri sata je sedeo ispred kuće dok je trajao uviđaj, mogli smo da ga vidimo. Imao je kapuljaču na glavi sve vreme”, ispričala je sagovornica pomenutog lista.

Druga komšinica otkrila je da se iz Zoranovog stana često čula buka.

“Kad mu dođu ti momci, posle nekog vremena se čuje buka! Jednom sam čula da tom jednom momku nije želeo da vrati stvari kad se skinuo. Moguće da je to sada i dovelo do zločina”, pretpodstavlja ona.

Prema rečima sagovornika Alo!, ubrzo su stavljene lisice mladiću B. D. (19) iz Paraćina koji se tereti za ubistvo Zorana.

Ono što još više iznenađuje jeste to da je policija u stanu zatekla i osumnjičenog mladića. On je navodno posle zločina pozvao druga i ispričao mu šta je učinio. Drug je odmah pozvao policiju, a osumnjičeni tinejdžer je sačekao u stanu policiju.

Izvor: alo.rs