“Merlina zabraniti ili ga debelo oporezovati”: Aca iz Amadeus benda zahteva da se Dino javno izvini Srbima u Dnevniku

|

Frontmen grupe “Amadeus” Aca Stanimirović oglasio se za Informer povodom najavljenih koncerata Dina Merlina u beogradskoj Areni. Bosanski muzičar Edin Dervišhalidović, alijas Dino Merlin, nastupiće u novembru u Beogradu četiri noći zaredom. Najavljeni koncerti naišli su na veliki odjek, izazvali salvu komentara, a pokrenuta je i peticija za zabranu ulaska u Srbiju za ovog pevača.

Povodom toga, pored pevačice Maje Nikolić koja je na Informer TV istakla da Merlinu ne bi dozvolila da peva u Srbiji ni da se prekrsti u Hramu Svetog Save, oglasio se i Aleksandar Stanimirović, frontmen grupe “Amadeus”.

“Treba zabraniti Dinu Merlinu da nastupa u Srbiji ili da mu se naplati veliki porez i onda da mi kao država budemo zadovoljni zaradom. Trebalo bi i da nam uputi neko izvinjenje putem “Dnevnika” na Pinku i RTS-u za sve što je pričao o nama. Javno da se izvini našem narodu. Valjda smo zaslužili izvinjenje posle onakvih gnusnih izjava koje je rekao za nas. Razumem rat i ratno stanje, pamet se pomeri, ali makar jedno izvinjenje. Može koncert, ali ili da plati veliki porez ili da mu se zabrani da nastupa u Srbiji”, poručio je Aca iz Amadeus benda.

Izvor: informer.rs